Effektiv ejendomsadministration
Personlig betjening
Fast Kontaktperson

Abel Ejendomsadministration tilbyder en nærværende og professionel håndtering af administrative og regnskabsmæssige opgaver vedrørende administration af fast ejendom i hele Danmark. 

Vores store erfaring og specialviden om andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejning af fast ejendom sikrer en effektiv og kompetent administration, der lever op til de krav lovgivningen, kunder, andelshavere, lejere og samarbejdspartnere stiller.

Abel Ejendomsadministration indgår i et samarbejdsfællesskab med Hejm Vilsgaard Advokater. Vi har derfor et juridisk godt bagland og kan efter nærmere aftale henvise til assistance fra advokatfirmaet i sager, der kræver specialiseret advokatbistand.

Du skal vælge os, fordi at: 

HVAD VORES KUNDER SIGER​

Jeg er meget tilfreds med den måde administrationen håndterer mine ejendomme på. Både pr. telefon og på mail får jeg altid søde, venlige og gode svar på mine spørgsmål. Vi har også anvendt den tilknyttede advokat i mange år til vores store tilfredshed.

Bjarne Jensen, Direktør HR Bjarne Jensen

Vi er skiftet til Abel Ejendomsadministration og har oplevet et kæmpe løft på hele håndteringen af vores udlejningsejendomme. Vi er super tilfredse.

Lotte Poulsen, Indehaver LOBO Ejendomme

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Abel Ejendomsadministration har pr. 1. juli 2023 overtaget Abel & Skovgård Larsen.

Henvendelser vedr. advokataktiviteterne kan rettes til: Jesper Lindhardt (jl@lindhardtco.dk/mobil 40 26 33 83) og/eller advokat Flemming Voldby (fv@flemmingvoldby.dk/mobil 20 43 09 66